SuperGirl
HELLO JUNE !
Isnin, 3 Jun 2013 7:34 PG | 0 comments

Assalamualaikum , Hello june ! hmm ,dah lame tak tulis blog .dah berhabuk blog dyla ni .muahaha . sekarang tengah cuti sekaolah 2 minggu ,lamekan .hmmm tulah rindu dekat kawan-kawan dyla .nanti bukak sekolah jumpe lagikan :),tapi yang tak best bukak sekolah tu sebab bile sekolah dah mule nanti dyla dapat paper exem mid year. seram dibuatnye ! mintak-ii lah keputusannye okey .hmm ape lagi eh nak citee , hahhhh ade satu cite ,i have crush at school tapi................... lalalalalala~ Hihihi ,Bulan depan dah nak puasa pastu nak raya rasa macam sekejap jekan :') okeylah dekat sini je bye -wasalam ! 


Love Him
Khamis, 29 November 2012 4:47 PTG | 0 comments

Hai, Assalamualaikum kawan-2  ,sihat kah ?, Haha .ayat skema!! , sory la dh lame tk update story .buzy la katekn Hah!  *,buzy apenye asik online Facebook n Twitter je ! *Hahaha .okey-2 ,sekarang dyla nk korang tangok kt ats tuh , nmpk tk dye pengang ape? LOVE kn? so sekarang dyla nk cite pasal someone ,Seriously dyla ckap yang dyla tgh suke dekat seseoarang ! wooo~ .Hihihi:) Dyla pnggal die MR.S okeyh , die comel like teddy bear :)) Haha ,Hmm tapi die tk tau yg dyla suke dekat die ! sedeyh :'( Haishh , tk mengape :) umur die sekarang 17 tahon . okey lah itu je yang dyla boleyh story pasal die , kalau cite banyak-2 nanti korang ngorat pulak ,Hahaha ,guwau je okey..yang penting dyla ade CrUSH ,kau ado ? tkde senyap ,Haha :) okey la laen kali dyla story mory lagi okey Maaf kalau ade sape-2 terase ! Babai , Assalamualaikum :)