SuperGirl
HELLO JUNE !
Isnin, 3 Jun 2013 7:34 PG | 0 comments

Assalamualaikum , Hello june ! hmm ,dah lame tak tulis blog .dah berhabuk blog dyla ni .muahaha . sekarang tengah cuti sekaolah 2 minggu ,lamekan .hmmm tulah rindu dekat kawan-kawan dyla .nanti bukak sekolah jumpe lagikan :),tapi yang tak best bukak sekolah tu sebab bile sekolah dah mule nanti dyla dapat paper exem mid year. seram dibuatnye ! mintak-ii lah keputusannye okey .hmm ape lagi eh nak citee , hahhhh ade satu cite ,i have crush at school tapi................... lalalalalala~ Hihihi ,Bulan depan dah nak puasa pastu nak raya rasa macam sekejap jekan :') okeylah dekat sini je bye -wasalam ! 


OLD